Çocuklar İçin Güvenli İnternet

Çocuklar İçin Güvenli İnternet

Derleyen ve Çeviren: Tuğçe Cıngı Dijital Medya ve Çocuk, çocuklar için İnterneti daha güvenli hale getirmeyi kolaylaştıracak uygulamalardan bazılarını derledi.

Derleyen ve Çeviren: Tuğçe Cıngı

Dijital Medya ve Çocuk, çocuklar için İnterneti daha güvenli hale getirmeyi kolaylaştıracak uygulamalardan bazılarını derledi.

Siz yine de unutmayın: Bir yazılım filtresi yararlıdır ancak yüzde yüz koruma garanti edemez! Çocuklarınızla internetteki tehditler, riskler ve tehlikeler hakkında konuşun!

Kaspersky Safe Kids: Parental Controlkaspersky-002

Dijital dünyadaki risklerden Iphone, Ipad ve bilgisayar kullanan çocukları korumaya yarıyor. PREMIUM versiyonu satın alındığında tüm hizmet fonksiyonları bütün aile üyelerinin aygıtlarında sınırsız bir şekilde kullanılabiliyor.
Ekran zamanı programlama, GPS güvenli bölgeler, şüpheli aktiviteler için bildirimler sağlıyor. Sadece bir kontrol uygulaması olmamakla birlikte neyin araştırıldığı, görüldüğü ve paylaşıldığının özetini sunuyor. Ebeveynler sürekli çocuklarıyla bağlantı halinde kalıp güvenli bir ortamda olduklarından emin olabiliyor.

Mobicip Safe Browser With Parental Control

Güvenli tarayıcı, Iphone, IPod ve IPad için en popüler ebeveyn kontrol uygulaması durumunda. Mobicip.com’da hesap açma imkanı sunuyor. Mobicip, aile, okul ve iş için güvenli internet ortamı yaratmayı sağlayan bir bulut-filtreleme hizmeti. Sunduğu güvenli tarayıcı Safarinin yerini alabiliyor ve ücretsiz Mobicip veya Premium hesabı açılabiliyor. Bir Mobicip hesabıyla uzaktan tüm aygıtların internet filtresini ayarlamanızı ve tarayıcı tarihçesini kontrol etmenizi sağlıyor.

Mobicip Monitor For Parents

Mobicip monitör uygulaması sayesinde ayarlar ve taratıcı tarihçesini kolayca kontrol edilebiliyor.shutterstock_265870769

Familoop Parental Control Screen Time Limit

IOS için tam ölçekli ebeveyn kontrol uygulaması. PC Mag’den mükemmel reytingi var. Familoop ebeveyn kontroluyla çocuklarınızı online üzerinde etkin bir şekilde koruyabilir, aygıtını ve Web’i nasıl kullandığını anlar ve böylece aktivitelerini başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz. Web filtresi ve monitörü kurun, porn ve yetişkin uygulamalarını engelleyin, ekran zamanını kontrol edin, çocuğunuzun nerede olduğunu takip edin. Riskli aktiviteler için e-mail yoluyla bilgilenin. Bu aile kontrol uygulaması endişeli aileler için iyi bir koruma, anlama ve yönetme uygulaması.

Parental Internet Control

Ebeveyn internet kontrolu anne-babalar için bir izleme uygulaması. Bu uygulama, çocuklarınızın aktiviteleri için program kurma seçeneği veriyor. Bununla çocuk etkinlik takvimi yaratabilirsiniz. Ayrıca, buradan çocuğunuza istediğiniz zaman mesaj gönderebilirsiniz. Kurulumu basit ve kullanımı kolay. Uygulama ebeveynin cihazına indirildiğinde, yönetmek istediğiniz çocuk aygıtları için profiller kuruluyor ve böylece çocuğun profilleri yönetilebiliyor. Ayrıca çocuğun lokasyonu kontrol edilebiliyor.

Family Time Parental Control

Family Time, ebeveynler için akıllı bir kontrol uygulamasıdır. Acil durumlarda hemen yardım alabilsinler diye çocukları anne-babaya bağlayan bir uygulama. Çocuklar bir sorunla karşılaştıklarında anne ve babalarıyla hemen temasa geçip yardım isteyebiliyorlar.

logo_sidetext_blueonalpha-e1423099134757

OurPact

Ourpact, internet ve uygulama engellemesi yoluyla anne-babaların çocukların aygıt alışkanlıklarına müdahil olabilecekleri en son çıkan çok güçlü bir kontrol uygulaması.Bu uygulama sayesinde anne-babalar çocukların ekran zamanına her zaman ve her yerden müdahale edebiliyorlar. Ailenin Iphone, Ipad ve Ipod’larını Ourpact’e bağlayarak bütün ailenin ekran zamanını yönetme imkanı sağlıyor.

Parentsaround – Parental Controlshutterstock_194196662

Parentsaround da bir ebeveyn kontrol uygulamasıdır. Şunları yapmanıza izin veriyor:

  • Çocuğunuzun aygıt kullanımı için program tanımlama.
  • Belirlenmiş zaman aralığına dayalı bazı uygulamalara giriş kısıtlaması.
  • Yeni uygulamaların kurulumu ya da belirgin içerik satın alımı.

Kids Tube: Safe, Fun, Educational Videos & Musics

Çocuklar ve aileleriçin çok iyi bir uygulama, pek çok harika İngilizce içerik sunuyor. Özellikle çocuk tekerlemeleriyle Matematik ve Fen videoları çok eğlenceli! Çocuğunuzla beraber videolar izliyebilir ve PODCASTte harika hikayeler dinleyebilirsiniz.

KidSafe For Youtube

Çocuklarınız için uzaktan kumanda edebileceğiniz 100 saat güvenli ve eğlenceli video izleme. Her hafta yeni videolar ekleniyor.

 

Leave A Comment