Evde Hayat, Dijitalde Sanat Var!

Dijital medyada çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve faydalı çizim oyunlarını bu yazımızda paylaştık.

Hazırladığımız içerikte İngilizce ve Türkçe dillerinde oyunlar göreceksiniz. Yeni yıla girerken evde olmamız gereken bu günlerde, çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve faydalı çizim oyunları gelin yakından inceleyelim!

1 Oyun 1 insan

Ailecek keyifli vakit geçirirken çocuklarınızın İngilizce kelime haznelerine de katkıda bulunmak bir tık uzağınızda!

Drawize
https://www.drawize.com/

Drawize, ücretsiz çevrim içi, IOS ve Android cihazlara uyumlu bir oyun. Ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz bu oyunda, verilen kelimeleri en hızlı bilen kazanıyor ve tatlı bir rekabetle çocuğunuzla birlikte geçirdiğiniz saatleriniz renkleniyor!

Bimi Boo Drawing
https://bimiboo.net/

Bimi Boo Drawing uygulaması 3-7 yaş arası için uygun ücretsiz bir oyun. Android, iPad ve iPhone cihazlarında kullanılabiliyor. İçinde 160 farklı sayfası bulunuyor ve her bir sayfa farklı seviyelere açılıyor. Üstelik aynı anda birden çok kullanıcı renklendirme yapabiliyor. Ebeveyn-çocuk veya kardeşler için mükemmel bir oyun sizi bekliyor!

Oyunun içinden bir görsel: “Her yaş için mükemmel”
Draa
https://apps.apple.com/us/app/draa-drawing-for-kids/id1532599091

Draa, iPad ve iPhone cihazlara uyumlu ücretsiz bir oyun. 5-11 yaş aralığındaki çocuklara öneriliyor. Öğretmenlerin öğrencilere çizim yapmayı öğretmesine yardımcı olarak tasarlanmış bu uygulama, çocukların ilk öğretmenleri olan siz ebeveynler için de biçilmiş kaftan! Draa ile çizgi karakterler adım adım çizilebiliyor. Çocukların görsel becerilerini geliştiriyor ve kolay kullanımı ile onları resim yapmaya teşvik ediyor.

Draw it
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwalee.drawit&hl=tr&gl=US

Draw it, 5-14 yaş aralığında çocuklar için uygun olan ücretsiz bir uygulama. Android, iPad ve iPhone cihazlarına indirilebiliyor. Yaratıcılığı geliştiren bu oyun, eğlenceli bir rekabet ortamı sunuyor. Çocuklar, arkadaşlarıyla veya ebeveynleriyle takım halinde çizgilerini yarıştırabiliyor. Oyunun amacı en kısa sürede çizilen nesnenin adını bulmak!

TÜRKÇE OYUNLAR

Çiz Bakalım
http://www.cizbakalim.com/

Bu oyun, www.cizbakalim.com üzerinden oynanıyor. Çizim tahminine dayalı bu oyunun üyeleri birbirleri ile ÇizForum üzerinden iletişimde kalabiliyor ve “Çizbakalım FM” adında bir radyosu bile bulunuyor.

Gartic
https://gartic.io/

Gartic, kelime tahmini ve resim çizim üzerine kurulmuş olan basit ve popüler bir oyun. Ücretsiz ve çevrim içi olan bu oyun Gartic.io ve telefon uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. 6 temadan biri seçiliyor ve oluşturulan oda içinde en çok puanı toplayan kazanıyor.

Oyunun içinden bir görsel

Leave A Comment