ÇYDD Öğrencilere Bilgisayar Desteği Kampanyamız

Kampanyamıza destek olarak çocukların dijital dünyaya erişim ve eğitim hakkı için katkıda bulunun. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yapacağınız her bağış öğrencilerin geleceği için umut olsun!

Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi kapsamında, çevrimiçi dünyaya, bilgiye, eğitim ve katılım fırsatlarına erişim birer çocuk hakkıdır.

Kampanya linkimiz: https://fonzip.com/cydd/kampanya/dijital-medya-ve-cocuk—bilgisayar-destek-kampanyasi

Cem Yılmaz, Birce Akalay, Sıla Gençoğlu ve Tanem Sivar kampanyamızı kamuoyuna duyurmak için hazırladığımız videolarda gönüllü olarak yer aldılar.

Ünlü isimler, kendi deneyimlerinden yola çıkarak, çocukların internete erişimi olmazsa hayatlarında nelerin eksik kalabileceğini Dijital Medya ve Çocuk’un çocuk muhabirlerine anlattılar.

Dijital Medya ve Çocuk ekibi olarak başlattığımız kampanyamıza bağışta bulunarak  imkanı olmayan öğrencilerin teknolojiye erişmesini sağlayabilirsiniz.