Görmek İnanmak Mıdır? Çocuklara Yönelik Çevrimiçi Medya Okuryazarlığı Atölyesi 27 Ekim’de

24-31 Ekim UNESCO Medya ve Enformasyon Okuryazarlığı Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya Bölümü çocukları da unutmadı. Dijital Medya ve Çocuk Platformu kurucusu, Common Sense elçisi, Bilgi Medya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esra Ercan Bilgiç, 27 Ekim Çarşamba 17:30’da 8-12 yaş çocuklara yönelik medya okuryazarlığı atölyesi gerçekleştirecek. “Görmek İnanmak Mıdır?” başlıklı atölyede, çevrimiçi ortamlarda sahte içerikleri ayırt etmenin yolları ele alınacak.

Çevrimiçi ücretsiz etkinlik 30 çocuk katılımcı ile sınırlıdır. Kayıt gereklidir.

Kayıt Linki