Anne Babalar Tarafından Kontrol Edilebilen Medya: Kukiler

Kukiler, Türkiye’nin ilk çocuk –aile web sitesi / internet çocuk televizyonu. “Anne babalar tarafından kontrol edilebilir bir medya” hayali ile yola çıkan bir dijital platform. Deneyimli yapımcı Ezgi Otuz ve Uzman Psikolojik Danışman Özlem Mumcuoğlu kukiler.com’un kurucuları. Mottoları “Deneyimleyerek öğrenme…”

dudu-1

Tanıtım yazısından:

“Çocuklar, özellikle okul öncesi yaşlarda gördükleri her şeyi taklit eder. Söylediklerimizden çok yaptıklarımızı yaparlar. Çocukların karakterlerinin ve beyinlerinin en çok geliştiği bu dönemde, dünyayı anlamlandırırken onlara yol ve oyun arkadaşı olmayı hedefledik. Bunu yaparken de didaktik olma, cici çocuklar yetiştirme derdine ve tuzağına düşmek istemedik. Bu nedenle izleyeceğiniz her karakterin aslında hiç de kabul edemeyeceğimiz bazı özellikleri ile de karşılaşacağız. Her insanda olduğu gibi onlar da hatalar yapacak, yaptığı hataları düzelterek öğrenecek.

Lütfen anne babalar olarak videolarımızı siz de izleyin. Ebeveynler için hazırlanan bölümde, videoları belli başlıklar altında topladık. Bu başlıklar ve videolarla ilgili açıklamalara göz atabilirsiniz. Burada önerdiğimiz etkinlikler ve videolar hakkında yönelteceğiniz sorular çocuğunuzla birlikte iyi vakit geçirmenize yardımcı olacaktır.”

kukiler.com

Leave A Comment